Tapijtreiniging

Niets is zo mooi als een schoon tapijt. Maar zoals met alles is onderhoud nodig om het tapijt in goede staat te houden. Op het oog ziet het tapijt er vaak nog best goed uit, maar ieder tapijt wordt in de loop van tijd vuil door ingelopen vuil en stof. Er is daardoor sprake van egale vervuiling. Tapijtreiniging zorgt er voor dat ingelopen zand en stof uit het tapijt wordt gehaald. Pas als het geheel weer eens grondig is schoongemaakt zie je meestal pas weer hoe vuil het tapijt eigenlijk was.

Daarnaast is het vanuit hygiënisch oogpunt aan te raden om regelmatig uw tapijt te laten reinigen. Het vermindert het gezondheidsrisico aanzienlijk bij mensen met astma of allergieën.

Neem contact met ons op

Een schoon tapijt!

Ook voor kantoor meubilair, bureaustoelen of stoffen vergaderkamerstoelen kunt u op ons rekenen. Met de speciaal voor ons ontwikkelde sproei en extractie machine kunnen wij ieder tapijt reinigen.

Dankzij de combinatie van krachtige sproeiers en een tapijt borstel, reinigt onze tapijtreiniger tapijt tot in de kleinste vezel. De krachtige zuigmotor – bestaande uit maar liefst drie turbines – zuigt uw tapijt na reiniging perfect droog.

4 tips bij of tegen vlekken op tapijt of meubilair:

  1. gebruik schoonloop matten bij ingangen,
  2. goed dagelijks onderhoudt verlaagt de frequentie,
  3. specialistisch reinigen verwijdert vlekken direct,
  4. wrijf nooit, maar dep bij het verwijderen van vlekken.