Zakelijk

Al jaren lang bieden wij een hoge kwaliteit tegen lage kosten. Met behulp van ladders, hoogwerkers of met een telescopisch glasbewassings systeem reinigen wij ramen op alle hoogtes voor U.

De methode van telescopische glasbewassing (Osmose) maakt gebruik van puur osmosewater voor een streeploos oppervlak. Door het enorm reinigende vermogen van puur water en zonder gebruik van chemie (dus niet milieubelastend) kunnen vele oppervlakten gereinigd worden. Wij bieden optimale glasbewassing aan bedrijven, scholen, instellingen kantoren openbare ruimtes en woningbouwverenigingen.

Persoonlijke benadering

Bij aanvang stellen wij samen in overleg met de opdrachtgever een plan op over de uit te voeren werkzaamheden. Onze klanten hebben alle vrijheid om te bepalen hoe vaak zij de ramen willen laten reinigen. Dat kan eens per 4, 6, 8 of 12 weken zijn. Maar als u wilt dat uw ramen altijd in perfecte staat zijn, denkt u maar aan een winkel of showroom, kan het ook vaker. Ook voor de kleinere budgetten bieden wij oplossingen aan. Bijvoorbeeld 2 maal per jaar.

Neem contact met ons op