Interieur glasbewassing

Het wassen van buiten ramen laten particulieren steeds vaker aan professionele glazenwassers over. Dit komt omdat het toch vaak een tijdrovende klus is en u niet over de beste materialen beschikt. Maar zoals u weet worden de ramen ook aan de binnenzijde vuil, maar onze ervaring is dat deze minder vaak worden gewassen.

De professionele glazenwasser heeft ook voor binnen alle oplossingen om de ramen blinkend schoon te krijgen. Wij komen u dan ook graag te hulp bij het wassen van de ramen. Dit doen wij doorgaans door middel van de ‘ouderwetse’ manier, raamtrekker en spons. Maar er is nu ook een milieuvriendelijk verantwoorde manier, zonder zeep, namelijk de Indoor Clean Pole.

De Indoor Clean Pole is een lichte carbon steel met daaraan het spray-vernevel systeem met microvezelpad. Aan de ergonomische gordel zit een flacon Osmose water van 1 liter. Met de Indoor Clean Pole kunnen we werken doorgaans tot 1,6 meter maar kunnen hem uitbreiden tot 10 meter.

Dit zuivere water is ontdaan van alle mineralen en metalen en heeft een dusdanig oplossend vermogen waardoor er geen reinigingsmiddelen meer nodig zijn. Dit in combinatie met een speciale microvezelpad heeft als resultaat een schoon en streeploos glasoppervlak. Bovendien worden de kozijnen, vensterbaken en vloerbedekking niet meer nat door het verneveltechniek.

Omdat de Indoor Clean Pole een lichte carbon steel is kan men er gemakkelijk mee werken op hoogte boven het hoofd. Kort gezegd ramen van serres kunnen dus zonder vlekken en knoeien gewassen worden.

Doorgaans geeft het wassen van serre ramen, denk aan de schuine dakramen, veel vlekken en druppels op meubilair en tapijt of vloeren. Door het vernevel systeem van de Indoor Clean Pole behoren druppels, vlekken en zogenaamde tranen tot het verleden.

Als u geïnteresseerd bent naar de Indoor Clean Pole, of wilt u weten of we bij u binnen de ramen kunnen wassen, vult u dan het contact formulier op deze pagina in en wij komen vrijblijvend kijken wat uw wensen zijn.

Neem contact met ons op!