Gevelreiniging

‘Serres, veranda’s en terrasoverkappingen zijn (naast glas) veelal vervaardigd uit aluminium. Regelmatig wordt aluminium nog gepresenteerd en verkocht als een materiaal wat nagenoeg onderhoudsvrij is. In de praktijk is enig onderhoud echter van absoluut belang, zeker om een mooi aangezicht te behouden! Ondanks dat het soms goed mogelijk is om een serre of veranda zelf schoon te houden, is met name het dakoppervlak schoonmaken vaak toch een lastig en soms zelfs gevaarlijk karwei.

Schoonmaak en glazenwassersbedrijf Herbert Meier kan het schoonhouden van uw serre of veranda dan ook van u overnemen. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan om de serre, overkapping of veranda minimaal 1 keer per jaar te laten reinigen.

Neem contact met ons op!

Een ‘schoon huis’ stopt echter niet bij het hebben van schone ramen en serres. Ook het houtwerk, boeiboorden en ander soort afwerking, denkt u bijvoorbeeld aan Trespa, kan door de weersinvloeden vuil raken. Het schoonmaken kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Wij hebben voor alle gevelafwerkingen een speciale professionele reiniger, hiermee kan de meest verweerde afwerking weer als nieuw gemaakt worden.

Het niet tijdig schoonmaken van alle gevelafwerking kan er voor zorgen dat het vuil zich diep in het materiaal hecht. Het is dan ook mogelijk dat het niet meer schoon wordt. Wij raden u dan ook aan om het eens per jaar te laten reinigen. Hiermee kunt u de levensduur van het materiaal aanzienlijk verlengen.

Bij het schoonmaken van serres, veranda’s, overkappingen en gevelafwerking gebruiken wij geen hogedrukspuit omdat dit een grote kans meedraagt op schade. We gebruiken daarentegen het Osmose telescoop systeem om op de gewenste plaatsen te komen. Zo hoeven we geen steigers of hoogwerkers te gebruiken wat anders een flinke extra kostenpost zou zijn.